Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

Menu

Als je al jaren werkzaam bent bij incassobureaus en als debiteurenbeheerder kan je wel vaststellen dat je begrijpt hoe ingewikkeld financiële problemen kunnen zijn. Wist je dat 1 op de 5 Nederlandse huishoudens te maken heeft met schulden?! Met deze kennis en ervaring is een nieuwe onderneming ontstaan genaamd FinaFit. En bij een nieuw bedrijf hoort natuurlijk een passende huisstijl.

Hoe gaan wij te werk
Voordat wij beginnen met het maken van een huisstijl voeren we eerst een intakegesprek. Hierin bespreken we de wensen en stellen we kritische vragen zodat wij een goed beeld kunnen krijgen. Tijdens het gesprek werd het ons duidelijk dat het belangrijk is dat FinaFit een optimistisch gevoel geeft. Zij bieden namelijk totaaloplossingen aan uw werknemers met financiële problemen. In tegenstelling tot de meeste schuldhulpverleners neemt FinaFit de financiële administratie van de werknemer niet over, maar begeleiden zij de werknemer naar een situatie waar de werknemer weer grip krijgt op de eigen financiële administratie. Dus elke keer als FinaFit ter sprake komt of als het logo ergens opduikt moet het een positieve associatie zijn.

Het logo
Met dit in gedachte zijn we begonnen met het bepalen van de uitstraling. We zoeken naar de juiste kleuren, vriendelijke vormen en bijpassende fonts, daarna gaan we pas echt schetsen. Het logo vertelt nu zelf visueel het verhaal van FinaFit.  


Online zichtbaar
Tegenwoordig als je een eigen bedrijf hebt kan je niet meer zonder een website. In samenwerking met Goos Online hebben we een website ontwikkeld die past bij FinaFit. Informatief en aansluiten op de huisstijl van FinaFit. Het gemak van Goos Online is dat zij een totaalpakket leveren. Als de website live staat, leren ze je hoe simpel hun eigen CMS werkt, hoe je de website beter vindbaar wordt in zoekmachines en welke stappen je nog meer kunt zetten om de website te optimaliseren. Bij Goos Online is het vanzelfsprekend dat de websites responsive zijn, dat houdt in dat ze ook goed te zien zijn op desktop, telefoon en tablet. Presentatie
Een paar weken na het eerste intake gesprek komen we weer samen en presenteren wij onze ideeën aan FinaFit. Aan de verwachtingen is meer dan voldaan en ondertussen is het drukwerk geleverd en staat de website live! Je kan hier de website bekijken.

Enthousiast geworden?
Ben je benieuwd naar wat we voor jou kunnen betekenen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op door te bellen naar 0180 68 32 15 of te mailen naar info@goosrm.nl. Zien we je snel?

Terug naar overzicht