Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

Menu

De eerste vraag van Henk Lammertse, managing director van Thermo King, was; “Kunnen jullie iets met onze vieze deuren?” “Dat kunnen wij zeker!”

Na een intakegesprek met Henk is het ons helemaal duidelijk waar Thermo King zich voornamelijk mee bezig houdt en met dit in het achterhoofd zijn we begonnen aan de schetsen voor de deuren. 

In de tussentijd is er iemand van onze afdeling sign op pad gestuurd om de loods deuren in te meten en om eventuele specifieke punten te inspecteren. Een grondige reinigingsbeurt van de deuren was onze eerste prioriteit, aangezien we op een vuile deur geen garantie kunnen geven op de kleefkracht van de folie. 

“Kunnen jullie iets met onze vieze deuren?” “Dat kunnen wij zeker!”

Na een succesvolle presentatie van de ontwerpen en een enthousiaste Henk die het voorstel direct akkoord geeft, zijn we gestart aan de voorbereidingen voor de productie. De deuren bestaan uit losse platen van 400 x 60 cm die aan elkaar geschakeld zijn. Hierop moet natuurlijk het beeld netjes aansluiten/doorlopen. De uiteindelijke productie van de deuren bevat 32 stroken van 400 x 60 cm en 32 ramen van 91 x 51 cm. Dat zijn aardig wat meters folie die wij na het printen ook nog voorzien van een beschermend laminaat. 

Helaas werkte het weer niet mee en zakte de temperaturen in oktober zo snel zodat het even duurde voordat we alles uiteindelijk konden monteren. Bij temperaturen onder de 8 graden celsius kunnen we niet monteren omdat de lijm dan niet hecht. Maar wat een waanzinnig resultaat!

Technische feiten:
• Creatie; een Photoshop werkbestand van 9,74 Gb, bestaande uit 44 lagen.
• Productie sign; ruim 80m folie van 150cm breed geprint in 6 uur.
• De folie moet 24 uur uitwasemen voordat de 80m beschermende lamineerlaag kan worden aangebracht.
• Montage; het koste 16 uur om de folie aan te brengen. 

Ben je benieuwd naar wat we voor jou kunnen betekenen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op door te bellen naar 0180 68 32 15 of te mailen naar info@goosrm.nl

Het resultaat:


Terug naar overzicht