Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

Menu

Jonne (16) zit op het voortgezet onderwijs aan het Driestar College te Gouda. Zij heeft de afgelopen weken 1 dag in de week bij ons snuffelstage gelopen. Lees hieronder een klein interview met Jonne.

 
Hoe kwam je bij Goos terecht?
Ik wilde heel graag bij een reclame bedrijf stage lopen en omdat ik in de buurt woon van Ouderkerk aan den IJssel, kwam ik al snel bij Goos Reclamemakers terecht. 
 
Welke werkzaamheden heb jij uitgevoerd tijdens je stage?
Ik heb veel geoefend met alle Adobe progamma’s zoals; Illustrator, InDesign en Photoshop. 
Ook heb ik in de drukkerij geholpen met zendingen inpakken of bijvoorbeeld kaarten vouwen, zo heb ik op alle afdelingen een stukje kunnen leren!
 
Heb je al enig idee wat je later wilt worden?
Eigenlijk zou ik dit werk (Grafisch vormgeven) willen doen. Dus later het liefst bij een reclame bedrijf, misschien wel bij Goos Reclamemakers ;)
 
Waar zie je jezelf over 5 jaar?
Dan hoop ik dat ik mijn studie op het Grafisch Lyceum heb afgerond en een leuke baan te hebben. 
En wie weet misschien al een huisje, boompje en beestje.
 
Je snuffelstage bij Goos zit er bijna op. Wat vond je leuk en wat viel je tegen?
Ik vond het heel leuk om de Adobe programma’s te ontdekken want ik had daar nog nooit mee gewerkt! Ik kreeg ook leuke diverse opdrachten,  maar tegelijkertijd vond ik het wel tegen vallen hoe lastig het is om met alle programma’s te werken. Zelf ben ik dat natuurlijk helemaal niet gewend, waardoor ik het ook niet altijd snapte. Maar hoe meer ik oefende, hoe beter het ging.
 
Jonne heeft recent haar toelatingstest voor het Grafisch Lyceum Rotterdam afgelegd en is aangenomen. Wij wensen haar heel veel succes en misschien tot in de toekomst!
 

Terug naar overzicht