Snackbar de Krim heeft het afgelopen jaar een ware metamorfose doorgemaakt. Er is flink uitgebreid, verbouwd en geïnvesteerd om het geheel om te toveren naar een prachtig snackrestaurant.
Aan het begin van de uitbraak van het corona-virus had ik een afspraak met Frits Corvers, samen met zijn vrouw Margriet zijn zij de eigenaren van Snackbar de Krim. De verbouwing is achter de rug en zij wilden graag wat ideeën voor signing met mij doornemen. Het gevoel van een snackbar zal in de nieuwe inrichting geïntegreerd moeten worden.
Kan je ons vertellen wat er allemaal veranderd is het afgelopen jaar?
'Heel veel eigenlijk o.a. een pand erbij gehuurd. We zijn 3 december open gegaan na een maand verbouwen. We hebben ruim 30 zitplaatsen gecreëerd en toen... kwam de corona om de hoek kijken. We konden het volledige zitgedeelte sluiten.'
Hoe hebben jullie die eerste weken ervaren?
'Spannend, eerst wel open voor afhalen toen weer niet, maar gelukkig kon het afhalen en bezorgen wel doorgaan.
We hebben direct maatregelen genomen om alles in goede banen te leiden. Niet met allerlei A4-tjes maar met duidelijke stickers op de vloer en 1 grote sticker op de vloer van beide ingangen, waarop duidelijk de regels staan vermeld.'
Online bestellen had je voor het corona-virus al helemaal vernieuwd en draaiend, dat zal in je voordeel gewerkt hebben zo vlak na de uitbraak?
Ja absoluut, we zijn al zo’n 7 jaar bezig met bezorgen en dat hadden we nodig met corona. Zo konden we het verlies van het zitgedeelte redelijk opvangen.
Ook hebben we gesproken over de mogelijkheden die op maat gemaakte signing kunnen toevoegen aan de nieuwe 1,5 m samenleving. Hoe kunnen we binnen deze regels de bezoekers ondersteunen en het ze zoveel mogelijk daarin tegemoet komen.
Corona oplossingen
Hieronder vind je een aantal van de items die we voor Snackbar de Krim hebben uitgewerkt en gemonteerd.
Hier volgen een aantal voorbeelden van ander materiaal dat we voor Snackbar de Krim gemaakt hebben