Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

Menu

Kerssen Vastgoedzorg kiest voor opvallende reflecterende folie voor op de bedrijfsauto’s. Reflecterende folie wordt voornamelijk gebruikt voor verkeersborden, bewegwijzering, waarschuwingsborden en zorgt voor een goede zichtbaarheid in het donker of bij slechte weersomstandigheden.

Kenmerken reflecterende folies
De fluorescerende kleuren zorgen voor een betere zichtbaarheid overdag, bij schemering en stormachtig weer. Toepassingen: zones rondom scholen, risicozones, spoorwegovergangen, zones met een snelheidsbeperking en wegenwerken.
Oudere bestuurders reageren langzamer en hebben 's nachts een minder scherp zicht. Verkeersborden gemaakt met prismatische reflecterende folie bieden net wat extra's dat oudere bestuurders nodig kan hebben.
De lange levensduur beperkt de kosten voor het vervangen en verwijderen van de borden tot het minimum.


signmonteur
Onze signmonteur meet alles goed en zorgvuldig uit voor de montage

Er zijn zeer veel reflecterende folies beschikbaar in diverse reflectieklasse en uitvoeringen voor verschillende toepassingen. 

Zo zijn er retroreflecterende folies die geschikt zijn voor het markeren van de zijkanten en de achterkant van vrachtwagens en aanhangwagens met een harde opbouw. Ook kunnen deze folies worden toegepast op vlakke of geribbelde ondergronden, met of zonder klinknagels en zijn bestand tegen zware weers- en gebruiksomstandigheden. 


De 3 bedrijfsauto's van Kerssen Vastgoedzorg worden geplakt bij de dealer, Mercedes Rogam


Kerssen Vastgoedzorg
Het eindresultaat van één van de bedrijfsauto's van Kerssen Vastgoedzorg

ECE 104 regelgeving
Sommige folies moeten voldoen aan de eisen van de ECE 104 regelgeving, om dit te kunnen aantonen wordt de folie geproduceerd met een watermerk. Deze folie heeft een transparante lijmlaag voor een snelle en eenvoudige montage zonder luchtinsluitingen.


Meer weten of ben je benieuwd naar wat we voor jou kunnen betekenen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op door te bellen naar 0180 68 32 15 of te mailen naar info@goosrm.nl


Terug naar overzicht