Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

Menu

Jack Kerklaan heeft voor het komende jaar weer al zijn gedachten en hersenspinsel uitgestort en gebundeld in dé enige, echte, kleurrijke Rotterdamse scheurkalender!

Nieuwe rubrieken

De Rotterdamse scheurkalender is al jaren een razend succes en de eerste bestellingen zijn al binnen. Jack Kerklaan heeft twee nieuwe rubrieken toegevoegd die maandelijks terugkomen, genaamd 'Bordenliner' en 'Bakkie humor'. En zoals we Jack kennen, neem deze titel zo letterlijk mogelijk.We hebben dé Rotterdamse Scheurkalender voor 2021 al klaar liggen. Nogmaals zijn we de samenwerking met Jack F. Kerklaan aangegaan om er weer iets spannends van te maken. De scheurkalender staat vol met foto’s, quotes, gedichten en bijnamen voor straten of gebouwen van uiteraard ‘Rotterdam’. Een uitstekend geschenk voor de start van het nieuwe jaar! 


Op de voorzijde van de omslag is het mogelijk om de foto naar wens te wijzigen en zo kan ook de achterzijde gepersonaliseerd worden met uw bedrijfsgegevens. Nieuw dit jaar is dat er onderaan iedere pagina ook uw logo geplaatst zal worden. Een memorabel customized cadeau,  www.derotterdamsescheurkalender.nl


Terug naar overzicht