Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

Menu

De afgelopen maanden hebben we samen met HappyHair een nieuwe website ontwikkeld. Een website waar hun identiteit sterk in naar voren komt. Een leuk project om te doen, met veel ruimte voor creativiteit! De website staat vanaf nu online en op ieder scherm goed te bekijken en is voor u als bezoeker rijkelijk gevuld. Kijk gerust eens rond!

Dupp Hair website tablet formaat

Over DuppHair

DuppHair producten zijn ontworpen om je persoonlijkheid te onderstrepen en haar is bedoeld om mee te spelen, om nieuwe dingen mee te proberen en waarmee je een stijl creëert voor ieder gevoel, gelegenheid of gebeurtenis.  out of the box Het frisse, unisex design van de verpakkingen is geïnspireerd door de diversiteit aan blauw- en groentinten uit de zee. De producten hebben stuk voor stuk een stoer, modern uiterlijk met strakke lijnen en krachtige typografie. Dit hebben wij allemaal terug laten komen in het ontwerp van de website! Het ontwerp is helemaal van deze tijd, speels en het is een lust voor het oog. Door dezelfde kleuren en krachtige typografie is de website herkenbaar en klaar voor de toekomt.

'Geïnspireerd door de diversiteit aan blauw- en groentinten.'

Dupp Hair website mobile

Op de website is genoeg ruimte om het verhaal van DuppHair te vertellen en alle haarproducten van DuppHair te laten zien. Omdat het in ons eigen Content Management System is gebouwd is het heel makkelijk om zelf de website te onderhouden en kan de klant bijvoorbeeld zelf ook makkelijk producten toevoegen aan het overzicht. Voor extra ondersteuning en begeleiding kunnen ze altijd onze support lijn bellen. Makkelijk toch!?


Promotie display

Om de haarproducten te promoten bij de salons hebben wij samen met DuppHair een uniek duurzaam display ontwikkeld. De blokken in verschillende hoogtes bevestigd op een onderbord geeft wel een super gaaf resultaat. Met het logo speels te monteren krijgt het net dat beetje extra. Ook hierin onderscheid DuppHair zich. Inmiddels is de display al in meer dan 250 salons te bewonderen. Wij zijn blij dat we ook hierin ons steentje hebben mogen bijdragen.


Dupp Hair Producten display
Een display met de producten van DuppHair


Ben je benieuwd naar wat we voor jou kunnen betekenen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op door te bellen naar 0180 68 32 15 of te mailen naar info@goosrm.nl


Terug naar overzicht