Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

Menu

Is het voor u, net als voor ons, niet mogelijk om vanuit huis te werken? Maar wilt u er ook alles aan doen om te werken volgens de gestelde richtlijnen en met zo veel mogelijke bescherming voor uw medewerkers, uw klanten en anderen? Samen moeten we er nog steeds alles aan doen om de verspreiding van dit virus te vertragen. Daarom bieden wij een aantal coronabeschermingsmiddelen die eenvoudig door u of door ons in uw bedrijf of organisatie kunnen worden aangebracht.


Niet alleen voor supermarkten, maar in winkels en andere branches kan er veiliger gewerkt worden door middel van kuchschermen. Voor recepties en ontvangstbalies zijn kuchschermen de oplossing om de verspreiding van het virus te vertragen. Ook voor contactberoepen, zoals nagelstylisten zou een kuchscherm met uitsparing een passende oplossing bieden.


Balie-/kuchscherm

U wilt uw personeel bij recepties of balies beschermen waar de 1,5 m afstand moeilijk haalbaar is? Daarvoor bieden we een glashelder acrylaat scherm van 3 mm dik met 2 boorgaten. Het scherm hangt aan het plafond voor uw medewerker. De standaard afmetingen van het scherm zijn 150 x 100 cm.

Door het plaatsen van een kuchscherm wordt het risico op verspreiding aanzienlijk verlaagd en kan de medewerker zijn functie binnen de richtlijnen uitvoeren.

Het scherm wordt geleverd met opdruk, systeemplafondhaken of een standaard installatieset en een ophangketting.

Prijs per stuk â‚¬125

Bloemist
Niet alleen voor supermarkten, maar in iedere branche kan er veiliger gewerkt worden door middel van kuchschermenKuchscherm op maat

Glasheldere acrylaatscherm van 3 mm dik, uitgevoerd in diverse afmetingen, mogelijk met variabele uitsparingen. Deze schermen zijn ook geschikt voor in auto's (5-deurs). 

Prijs op aanvraagAfhaal flip-over voor de deuropening met doorgeefluik

Een professionele, glasheldere kunststof afscheiding van PVC folie (2 mm dik) voor in de deuropening van uw snackbar, afhaalrestaurant, apotheek, huisartsenpraktijk of winkel. De afhaal flip-over wordt aan de buitenzijde van het kozijn gemonteerd d.m.v. klittenband (wordt meegeleverd). 

Via een doorgeefluik (U-slit) in het scherm kunt u de producten en pinautomaat aangeven (zie afbeelding), waardoor het risico van persoonlijk contact zo laag mogelijk blijft. 

De afmetingen van dit scherm zijn 137 x 240 cm en kan met een opdruk geleverd worden!

Prijs per stuk €138


Deur flip-over Horeca.
Deur flip-over Apotheek.

Deur flip-over Huisartsen praktijk.

Vloerstickers

Wilt u uw personeel en bezoekers op de werkvloer scherp houden op de verplichte 1,5 m afstand? Dat blijkt lastig te zijn. Gewoontes op de werkplek sluipen er al snel weer in. Een reminder op tactische plaatsen binnen uw bedrijf kunnen hierbij helpen.

Wij bieden deze ronde stickers van ø60 cm met het logo van uw bedrijf en signaleringstroken van 100 x 10 cm, voorzien van een antislip laminaat. 

Stickers op maat zijn ook mogelijk, vraag naar de mogelijkheden!  

Prijs voor 4 ronde stickers â‚¬125

Communiceren van het protocol binnen uw organisatie

Houdt uw personeel en bezoekers scherp op het vastgestelde protocol binnen uw bedrijf. Dit kan via posters (A2, 42 x 59,4 cm), borden (70 x 100 cm) of een rollbanner (85 x 200 cm) die u bijvoorbeeld in de receptieruimte plaatst. De borden wordt geleverd inclusief montagemateriaal.

Rollbanner, per stuk â‚¬75 Forex bord, dubbelzijdig, per stuk â‚¬85 A2 poster, per 5 stuks €105


‘We moeten dit met zijn allen doen, alle zeventien miljoen Nederlanders.’

Citaat premier Rutte


Wij zullen ons de komende tijd volop richten op de middelen die iedereen kunnen beschermen tegen het virus. Neem gerust contact met ons op.

Alle bovenstaande prijzen zijn allemaal exclusief btw, verzendkosten en montagekosten.

Terug naar overzicht