Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

Menu

Razende reporter, entertainer en auteur Jack Kerklaan overhandigde afgelopen weekend op coronaproof feestelijke wijze de eerste exemplaren van de negende editie van de Rotterdamse Scheurkalender aan de winnende inzenders, inspirerende volgers van Rotterdamse foto’s. 

Afgelopen zomer plaatsten wij op onze social media kanalen een oproep om leuke, mooie of bijzondere Rotterdamse foto’s in te sturen voor de Rotterdamse Scheurkalender 2021. Dat hebben we geweten. Binnen enkele dagen ontvingen we duizenden Rotterdamse foto’s. Uit al die inzendingen zijn de beelden van 10 fotografen gekozen voor een pagina in de nieuwe Rotterdamse Scheurkalender. De fotografen van deze foto’s ontvingen als eerste een exemplaar van de 2021 editie, die naast deze prachtige foto’s weer goed gevuld is met Rotterdamse weetjes en originele wanliners. 


Gerard van der Sanden, Dutch Pinball Museum
Inspirerende volger Gerard van der Sanden, Dutch Pinball Museum

Bij elke inzending hoorde een mooi verhaal, zoals de foto van 21 juli ingezonden door Gerard van der Sanden van het Dutch Pinball Museum die de bijzondere flipperkast Q*Bert’s Quest voor de kubuswoningen liet poseren.Peet de Bruijn, Inzamelhelden
Inspirerende volger Peet de Bruijn, Inzamelhelden

Of de trouwfoto van de ouders van Peet de Bruijn, die zijn foto op 1 juni opdraagt aan Inzamelhelden, een initiatief dat bijdraagt aan een schoner milieu. De prachtige foto bij de Rijnhaven is gemaakt door Rocky Moerman, te vinden op 8 oktober toen hij moest wachten op zijn vriendin die op dat moment een tattoo liet zetten. Rocky Moerman
Inspirerende volger Rocky Moerman


Mooie Rotterdamse verhalen bij geweldige Rotterdamse beelden. Die beelden zijn allemaal terug te zien op de Rotterdamse scheurkalender 2021. Bestel ‘m nu!

www.derotterdamsescheurkalender.nl

Terug naar overzicht