Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

Menu

Ook dit jaar realiseren wij weer samen met Jack F. Kerklaan voor de tweede keer de enige echte full color Rotterdamse Scheurkalender voor 2020. 

Na het succes van vorig jaar hebben we dé Rotterdamse Scheurkalender voor 2020 ook al klaar liggen. Nogmaals zijn we de samenwerking met Jack F. Kerklaan aangegaan om er weer iets spannends van te maken. De scheurkalender staat vol met foto’s, quotes, gedichten en bijnamen voor straten of gebouwen van uiteraard ‘Rotterdam’. Een uitstekend geschenk voor de start van het nieuwe jaar! 

Op de voorzijde van de omslag is het mogelijk om de foto naar wens te wijzigen en zo kan ook de achterzijde gepersonaliseerd worden met uw bedrijfsgegevens. Nieuw dit jaar is dat er onderaan iedere pagina ook uw logo geplaatst zal worden. Een memorabel customized cadeau,  www.derotterdamsescheurkalender.nlJack F. Kerklaan

Jack is een echte Rotterdammer en entertainer. Ook is hij een meester in woordspelingen en eigenzinnige ‘Rotterdamse’ uitspraken. Een aantal jaren geleden heeft hij de eerste Rotterdamse scheurkalender uitgebracht. Deze traditie zetten wij graag samen met hem voort ook in 2020. Vol met foto's, quotes, gedichten, verspraakmaak, humor, plaatselijke poëtatiek, Rotterdams gebouwgebonden bijnamerie en nog veel meer!


Jack aan het woord:

Net verschenen Rotterdam kaleidoscopisch kleurrijk te kijk zettende kleinoodkalender in ‘t lichtzicht

Uwer taalvirtuoze seriewoordenaar annex woordkanon JFK, beoogd winnaar van de felbegeerde seizoen 2019-2020 lippendiarree-trofee, is er voor de negende keer in successie de kleurrijkste, informatief verrassendste c.q. gevarieerd verpersonificeerdste Rotterdam 010-kalender van de persen te laten rollen. Op zijn geheel eigen uniekludieke wanlijnerwijze neemt sarrealistisch journartist Jack F Kerklaan onze New Yorkste stad van Europa in het vizier en zet ie, uiteraard met Groots Rotterdams misbaar, de (on)zintuigen op scherp. Stelselmatig (on)fris van de lever en niet gehinderd door enig zelfrespect, charme-, brille- en cachettoonzet, neemt ie, met die absoluut onvolprezen humor, luim, scherts plus nimmer aflatende boute boutade-zin, de ranzeflans Rotterdamse samenleving allesbehalve aux serieux, flink op de korrel de maat, maar vervolgens u dan wel weer voor zich in! 

Onderhavig kaleidoscopisch kalenderisatiekleinood bezorgt u iedere morgen bij het ontwaken en/of ’s avonds bij het ter kimme neigen een gegarandeerde opgewekte blijde verwarrings c.q. verstrooingsgrimas voor dan wel na de faecalielozing en/of stugge plas! Onder de bezielende begeleiding van de Goos Reclamemakersredactie is het wederom gelukt vanuit een afgewogen historischhysterisch plichtsbesef u letterlijk en stripfiguurlijk door toendertijdse, maar vooral hedenthanse ranzeflanzerige, hatseraddeflatserige strapatserigheid uwer eigeste Aboultalibanistan, Boergoenzerdam, Bommendrecht, Boerezij-/Eliteplepsdorp, Buitenwijk van Schiedam, 172 Natiodiversteiten-stad, Kakkerlakkistan, Koning(in) van de Maas, Maasstad, Manhattan -, Mekka -, Meppel -, Molenbeek-, Monte Carlo-, Montmartre -, Staphorst -, Steenbergen- dan wel Zanzibar a/d Maas, Niet de Hoofd-, maar wel de Hartstad van het land, Open Armen-havenstad, Port of Europe, Porifoto, Puinhopelosië, Roffa, Rotjeknar/-knerp/- knor, Ratterdam, Rommeldam, Rotown magic, Rotterdammned, Stad Zonder Hart, ToffaRoffa c.q. Urbannerdam en omstreken! Tis maar dat u het weet en vreet!

Volgens de inmiddels al driekwart eeuw toucherende Julianus Antonius Deelderius Erasmianus, begeeft de Heer J.F. Kerklaan zich aan de gemene genedele snij en zijkant van het taalspectrum. Zijner dyslectische zoekspeurtocht naar dat ene ultieme stripfiguurlijke letterwoord in die dito lege hollofragme-(on)zin is onophoudelijk moeizuchtig. JFK is de ergste woord- en zinspeler der natuur die u als verwrongen taal-sur- annex sarrealist diep dompelt in zijn nieuwe ’s-Neerlandistieke wel- en weemeleestroming! Sluit u zich aan bij de honderdduizenden klanten die u inchet afgelopen decennium al naar volle tevredenheid zijn voorgegaan!                  

Lang leve en leze groos Rotterdam

Wil je hem bestellen? Ga dan snel naar https://derotterdamsescheurkalender.nl

Terug naar overzicht