Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

Menu

Gerard is samen met zijn vrouw en zus een nieuwe uitdaging aangegaan, een Bed & Breakfast beginnen in Etten-Leur. Gezamenlijk hebben zij een vrijstaande villa omgebouwd tot een persoonlijke woonruimte en twee luxe B&B vertrekken. Zij vroegen ons langs te komen voor een house-tour, zodat wij een goed beeld zouden krijgen van het terrein en de omgeving voor de ontwikkeling van passend logo en huisstijl.

Modern, chique en goud zijn de punten die sterk naar voren komen tijdens ons gesprek. Zelf hebben zij nog helemaal geen beeld bij het logo dus hier kunnen wij onze creativiteit op loslaten. Na het bezoek aan Etten-Leur hebben we voldoende inspiratie opgedaan om te kunnen starten.

Voor de presentatie zijn er 3 uiteenlopende voorstellen uitgewerkt. Allemaal geïnspireerd op de vormgeving van de villa en de eromheen liggende regio.

Voorstel 1
Een strak geometrisch beeld die de drie â€˜puntdaken' van de villa weerspiegeld, een herkenbaar beeld voor de gasten. Deze drie â€˜puntdaken’ symboliseren tegelijkertijd de verbinding van Gerard, zijn vrouw en zus die gezamenlijk aan deze onderneming begonnen zijn.

Voorstel 2
Een modern beeld in combinatie met grove vormen. Dit logo visualiseert letterlijk 'de Streek', het gebied met een eigen karakter. In dit voorstel is de omtrek van Etten-Leur verwerkt.

Voorstel 3
Een geometrisch beeld gebaseerd op de Old English style, maar in een moderner jasje gestoken. De 'S’ van Streek is hier als uitgangspunt gebruikt, wat goed kan functioneren als beeldmerk/favicon.

Huisstijl
Na de presentatie en uitvoerig overleg tussen de drie ondernemers is er uiteindelijk gekozen voor het eerste voorstel. Dit voorstel hebben wij hierna verder uitgewerkt met een stijlvolle huisstijl en bijpassende website. Momenteel is al het drukwerk al afgeleverd en is de Bed&Breakfast geopend voor gasten.

Website
Samen met Goos Online is de website ontwikkeld, die geheel aansluit op de wensen van de klant. Denk hier bijvoorbeeld aan een eenvoudige reserveringsmodule. De website is in lijn met de stijlvolle huisstijl die we ontwikkeld hebben.

Het is vanzelfsprekend dat de websites die door Goos Online ontwikkeld worden responsive zijn. Dat houdt in dat de website zich aanpast aan het scherm waarmee de bezoeker de website bekijkt. Of dit nu een desktop monitor is, een tablet, of een smartphone. 

Ben je benieuwd naar wat we voor jou kunnen betekenen?
Start je een nieuwe onderneming en ben je opzoek naar een bijpassende huisstijl? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op door te bellen naar 0180 68 32 15 of te mailen naar info@goosrm.nl. Hopelijk zien we je snel?

Terug naar overzicht