Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

Menu

Op maandag 24 september is het weer zover. Voor het vijfde jaar op rij organiseren wij weer samen met het Daniel Den Hoed Fonds, Exposelect, Golfbaan Rhoon en BMW Breeman het Daniel Den Hoed golftoernooi. Het doel dit jaar is de Transmissie-elektronenmicroscoop.


hoogleraar Roland Kanaar


Het Daniel Den Hoed Golftoernooi staat in het teken van het inzamelen van een mooi geldbedrag voor het Daniel Den Hoed Fonds. Dit jaar gaan we voor de vijfde keer de golfbaan op om weer een stap dichterbij te komen in het onderzoek tegen kanker. 

'Kanker raakt ons allemaal'

Ons doel, zoveel mogelijk geld inzamelen voor een innovatieve elektronenmicroscoop. Deze microscoop kan nauwkeuriger dan ooit de werking van cellen in kaart brengen. Met name het verschil tussen gezonde cellen en tumor cellen kan hij heel precies zichtbaar maken. De elektronenmicroscoop wordt gebruikt bij onderzoek dat tot doel heeft om te komen tot op maat gemaakte therapieën voor patiënten met kanker. 

'Samen maken we kanker kansloos'

Een goed doel om de golfbaan voor op te gaan! In groepen van 4 personen kunt u 18 holes lopen. In de baan zijn er verschillende lokaties waar u een hapje en drankje kunt nuttigen. Ter afsluiting van het toernooi kunt u genieten van een diner. Ook is er een veiling, loterij en een knallend eindfeest!

Voor meer informatie over de microscoop, kijk op https://www.danieldenhoedstichting.nl/projecten/2018-innovatieve-elektronenmicroscoop/

Wilt u ook graag meedoen en een bijdrage leveren aan het Daniel Den Hoed fonds, zodat de elektronenmicroscoop er zo snel mogelijk kan komen? Neem dan contact met Marcel Goos op 06-55872335 of marcel@goosrm.nl 


Terug naar overzicht