Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

Menu

We ontvingen een zeer uitgebreid en goed voorbereid verzoek van Heinen + Partners. Ook wel bekend als een aanbesteding.

Het zou hier gaan om een nieuw, krachtig en professioneel logo met een hoge herkenningswaarde en geschikt voor de toekomst. Ook de website zal een grondige update moeten krijgen in lijn met de voorgestelde nieuwe huisstijl, voorzien van alle hedendaagse technieken en sociale netwerk koppelingen.


Overzicht van het oude en het nieuwe logo
Een overzicht van het oude en het nieuwe logo

Een nieuw logo 
De focus van het logo is op de naam ‘Heinen’ gericht. De naam Heinen is een bekende naam in de bouw, op zichzelf een merknaam. De toevoeging ‘+ Partners’ hebben wij vervangen voor een ‘X’.

De synergy van de X
De naam wordt uitgesproken als Heinen. De X staat hierin voor het vermenigvuldigend effect dat wordt gecreëerd voor de klanten, ofwel synergie. Voor nieuwe klanten vertelt de naam ‘Heinen’ niet direct wat jullie core-business is. Daarom hebben we de onderregel ‘Bouwkundig Adviesbureau’ behouden. 

 Overzicht nieuwe huisstijl HeinenX
Een overzicht van een aantal uitgewerkte elementen van de nieuwe huisstijl van HeinenX

Een voorstel voor een hekwerkdoek
Een van de voorstellen voor een hekwerkdoek

Responsive websites
Deze passen zich aan aan het scherm waarmee een bezoeker de website bekijkt. Of dit nu een desktop monitor is, een tablet, of een smartphone. Er is slechts één website, waarvan de layout zich aanpast aan de resolutie van het beeldscherm. Omdat de verscheidenheid aan beeldschermresoluties alsmaar toeneemt, is dit een belangrijk punt in de ontwikkeling van een website.

Online marketing
Met een vaste aanpak wordt gezorgd voor een betere online vindbaarheid van Heinenx. De online marketing campagne zorgt ervoor dat de organisatie dezelfde autoriteit gaat claimen in Google, als de offline autoriteit die het al heeft. 


Mobiele weergave website
Mobiele weergave nieuwe website design


Contact
Saskia is te bereiken via 0180 441 716 en saskia@goosrm.nl

Terug naar overzicht