Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

Menu

De buitengevel laten opvallen, waarom niet? Veel industrie- en/of bedrijventerreinen zijn vooral erg grauw en grijs, maar waarom zou je dat zo saai houden. Zo kregen wij de mooie opdracht van Euro Caps om op hun pand een ontwerp te maken voor een bisonyl doek. En nu zouden wij geen Reclamemakers heten als we er niet iets speciaals van zouden maken. 

Na wat ontwerpen, schetsen en brainstormen zijn we tot een mooi ontwerp gekomen. Tijdens het ontwerpprocess houden we de klant graag op de hoogte en hebben we voor de gevel signing eerst een ontwerp op het pand gephotoshopt. Zo ziet de klant direct hoe het er in het echt uit gaat zien.

Ontwerpvoorstel van het doek
Ontwerpvoorstel van het doek

'Tijdens het ontwerpprocess houden we de klant graag op de hoogte.'


De productie van dit doek wordt een uitdaging, want het is maar liefst een doek van 24m lang. Het doek wordt met elastieken in het frame gehangen, zo is het bestendig tegen wind en kan je het makkelijk vervangen zonder het hele frame van de muur af te hoeven halen.


Technische feiten: 
• Afmetingen van het doek: 2400 x 390 cm.
• Productie: 3 printuren.
• Materiaal doek: bisonyl voorzien van 200 zeilogen en elastieken.
• Montage: Het frame bestaat uit 60 meter buis met 40 klemmen die eerst gemoneerd worden.
• Extra: het totaal gewicht van dit doek komt maar liefst 50 kilo!

Inmiddels hangt het doek aan het pand en kunnen we met trots het eindresultaat laten zien.

Ben je benieuwd naar wat we voor jou kunnen betekenen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op door te bellen naar 0180 68 32 15 of te mailen naar info@goosrm.nl

Het eindresultaat bisonyldoek Euro Caps

Het eindresultaat bisonyldoek Euro Caps

Terug naar overzicht