Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

Menu

Het feest van Sinterklaas is een magisch moment voor ieder kind in Nederland. Er groeien ruim 272.000 kinderen in Nederland op in een gezin dat moet rondkomen van een bestaansminimum. 

Jeugdfonds Sport & Cultuur heeft ook dit jaar weer een actie gestart om zo veel mogelijk lege kinderschoenen met Sinterklaas te voorkomen en deze te vullen met contributie/lesgeld en de benodigde attributen zoals kleding en schoenen om te kunnen sporten of dansen. Zo'n mooi initiatief willen wij als Goos Reclamemakers graag steunen!

Wij hebben als bedrijf een donatie gedaan, maar we wilden meer voor Jeugdfonds Sport & Cultuur doen. Het team in Rotterdam bestaat uit Iebèl, Erik, Wendy en Ranhilde. We spraken met Erik over 'Doneer wat in mijn SPORTschoentje!'

Erik vertelt: 'Wij hebben als lokaal Jeugdfonds Rotterdam de actie van de week gelanceerd naar een voorbeeld van een actie die ook bij ons landelijke organisatie loopt.

Iedereen nodigen we uit om te doneren zowel bedrijven als particulieren, elke euro die gedoneerd wordt is welkom.

Wij willen graag de naamsbekendheid vergroten en zouden het ook heel leuk vinden als mensen zelf een actie organiseren ten behoeve van het Jeugdfonds Sport & Cultuur. 

Iedereen kan een actie aanmaken via onderstaande link: 
Steun | Jeugdfonds Sport & Cultuur (jeugdfondssportencultuur.nl)'
Naast deze actie doen jullie nog veel meer voor kinderen. Wat zoal?

'Het Jeugdfonds vergoed de contributie voor sport- en cultuuractiviteiten van kinderen waarvan de ouders niet in staat zijn om dit zelf te betalen. Wij zijn voor een groot gedeelte afhankelijk van subsidies van de gemeente Rotterdam. Deze zijn niet altijd toereikend, het Jeugdfonds Sport & Cultuur Rotterdam wil het komend jaar meer investeren in kinderen met een beperking die in armoede leven. Sport- en cultuuractiviteiten voor deze kinderen zijn duurder dan de contributies voor kinderen zonder beperkingen.'
Terug naar overzicht