Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

Menu

Heb je een eigenzinnige stijl die je graag op de wanden in je woning wilt terug laten komen. Ontwerp en bestel dan gepersonaliseerd behang, in verschillende afmetingen verkrijgbaar. Van het voordelige ProVinyl fijn behang tot ProVinyl leer: er is voor ieder project een eigen look-and-feel en een passende oplossing.

Behang zorgt voor een unieke aankleding en uitstraling van wanden groot en klein. Een ontwerp met een bedrijfslogo, een heel nieuw en uniek design met een inspirerende afbeelding in lijn met de communicatiestrategie of afbeeldingen gecombineerd met teksten.

Er zijn vijf varianten voor een uniek behang:
• ProVinyl zeer fijn, dit behang heeft een vinyl toplaag en een enkele papieren rug.
• ProVlies mat, dit behang heeft een duurzame acryl toplaag en non woven rug.
• ProVinyl fijn, ProVinyl textiel en ProVinyl leer; deze behangsoorten hebben alle drie dezelfde samenstelling met een vinyl toplaag en een non woven rug. Het verschil bij deze behangsoorten zit ‘m in de structuur van de toplaag, ofwel de embossing.

Meet de desbetreffende wand goed in, breedte plus de hoogte en geef deze aan ons door. De baanbreedte van het behang kan door jou gekozen baanbreedte worden; van 53, 70 of 80 cm. Wij verzorgen de verdeling van de bestanden, zo hoef je niet meer de bestanden zelf op te delen en sluiten de banen perfect aan bij het plakken. Overigens kan de laatste baan wel wat witruimte bevatten, om het geheel passend te maken op de gekozen breedte. Dit kan eenvoudig worden weggesneden.

Behang uit één stuk en naadloos 
Je kunt ook kiezen voor naadloos behang op kamerhoogte; Airtex®, SanoTex of WalltexPro®. De boodschap op deze naadloze behangsoorten blijft jarenlang optimaal zichtbaar. De materialen zijn erg geschikt voor gebruik in openbare ruimtes en bedrijven. Daarnaast is WalltexPro® een heavy duty wandbekleding die is geurloos, PVC-vrij, waterafstotend en kras- en stootvast.

Alternatieven voor behang
Heb je geen zin om in de weer te gaan met behanglijm? Dan zou een muursticker wellicht nog een optie zijn. Met een printbreedte tot 137 cm kun je ook hiermee een p(l)akkende boodschap creëren.

Hieronder vind je wat inspirerende afbeeldingen en voorbeelden.

Geïnspireerd geraakt?
Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op door te bellen naar 0180 68 32 15 of te mailen naar info@goosrm.nl. Hopelijk zien we je snel?

Terug naar overzicht