Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

Menu

Medisch Zelfstandig behandelcentrum De Terp is al ruim 30 jaar klant bij Goos Reclamemakers en de samenwerking is door de jaren heen alleen maar hechter geworden naarmate de wens om hun specialismen met de buitenwereld te delen ook groter werd.

Met het groeiende aantal specialisten binnen ZBC De Terp werd het tijd om de huidige werkruimte te vergroten en te vernieuwen. Zij zijn binnen het pand verhuisd van de tweede etage naar de eerste etage en voor zichtbaarheid voor hun cliënten mochten we de buitengevel voorzien van gevelbelettering.  

Bij een nieuwe moderne locatie hoort ook een geheel vernieuwde website. De vorige website was ondertussen verouderd en voldeed niet meer aan hun en de hedendaagse eisen van het web.

Tijdens het intakegesprek zijn we samen gaan brainstormen over de opzet en de aanpak voor een nieuwe website en hebben we alle wensen zo goed mogelijk in kaart gebracht. Eén van de belangrijkste wensen is een overzichtelijke website waarin alle informatie volledig is. Een duidelijk structuur met oog op toevoegingen in de toekomst maar ook een stukje eigen beheer van de website brengt nu een hoop mogelijkheden met zich mee.

'We gaan samen brainstormen over de opzet en de aanpak voor een nieuwe website.'

Samen met onze collega’s van Goos Websitemakers zijn we begonnen aan het voorstel. Het ontwerp van de website is namelijk even belangrijk als de techniek die erachter zit. Het resultaat mag er dan ook zeker zijn! 

Bekijk hem ook zelf, via www.zbcdeterp.nl

Technische feiten: 
• Sign; de 3 geveldelen zijn per 570 cm breed en 110 cm hoog.
• Montage; om de gevelbelettering aan te brengen is er een hoogwerker gebruikt.
• Website; onze websitebouwers hebben binnen 3 maanden gebouwd en online geplaatst. Dit in samenwerking met ZBC De Terp die content hebben aangeleverd.


Gevelbelettering
De gevelbelettering op het pand van De Terp, aan de zijde van het metrostation.


Rollbanners
Eén van de rollbanners die in de hal staan om de cliënten de juiste richting te wijzen.


Algemene flyer ZBC De Terp
De flyer waarin een groot deel van hun specialismen staan beschreven.


Team ZBC De Terp
Het enthousiaste team van ZBC De Terp.


Terug naar overzicht