Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

Menu

Afgelopen jaar is NVE salarisadministratie verhuisd van een kantoor met uitzicht op de Schiedamse haven naar een nieuwe locatie in het centrum van Schiedam. Om het kantoor te voorzien van kenmerkende signing hadden ze ons benaderd.

Tijdens het intakegesprek bespraken we de wensen voor de in- en externe signing en maakten we foto’s van de huidige situatie. In deze foto’s verwerkten wij onze voorstellen voor een beter beeld van het eindresultaat. 

Zo hebben we voor de buitenzijde van het kantoor di-bond platen van geborsteld aluminium geplaatst. Het erop geprinte logo en huisnummer worden beschermd door een acrylaatplaat. Ook hadden we bewegwijzeringsborden en parkeerborden opgenomen in het voorstel.

De glazen wanden in de hal van het kantoor zijn voorzien van foto’s met uitzicht op de haven om het gevoel van het oude kantoor vast te houden. Dit uitzicht loopt door op alle glazen wanden en is geprint op etsfolie. De eigenschappen van etsfolie zijn dat de folie is mat transparant is en wel licht door laat, maar inkijk verhinderd. Na het printen van de folie is deze contour gesneden om het totaaloverzicht speels te houden, met een knipoog naar hun huisstijl.

Het is wel duidelijk dat ons voorstel erg goed is ontvangen en met veel plezier zijn we aan de slag gegaan om de ontwerpen te realiseren en te monteren op locatie. Het eindresultaat is fantastisch! 

Buiten





Binnen



Ben je benieuwd naar wat we voor jou kunnen betekenen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op door te bellen naar 0180 68 32 15 of te mailen naar info@goosrm.nl

Terug naar overzicht