Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

Menu

Voor veel ondernemers zijn de kerstdagen nog zo ver weg, maar dat geldt zeker niet voor alle ondernemers! In een artikel in het MKB magazine van september 2018 vertellen wij waar wij in de zomermaanden zoal mee bezig zijn met betrekking tot de Kerst.
 

MKB Magazine, 4e uitgave
Preview MKB Magazine, 4e uitgave


Wij kregen de vraag om voor de nieuwe uitgave weer iets spannends te kiezen om over te vertellen. Dan kiezen wij deze onderwerpen die zo dicht mogelijk bij ons liggen. Toevallig hebben we nu al het eerste ontwerp voor een kerstkaart in proef gestuurd en zijn wij ook druk bezig met het ontwerp voor onze maandkalender. Daarnaast zijn wij in samenwerking met Jack Kerklaan ook druk met het ontwerp voor de Rotterdamse Scheurkalender 2019, die wij dit jaar voor het eerst gaan produceren. Kijk voor meer informatie op https://derotterdamsescheurkalender.nl.

"Toevallig hebben we nu al het eerste ontwerp voor een kerstkaart in proef gestuurd."
 

Goos Reclamemakers maandkalender voor 2018
Goos Reclamemakers maandkalender van 2018

Als gevolg hiervan zijn wij in overleg gegaan om een lijst te maken van de producten die wij ieder jaar mogen maken rond de Kerst. Veel van deze opdrachten zijn voorspelbaar en keren dan ook jaarlijks terug, maar vooral die bijzondere verzoeken zijn juist zo leuk. Wij hebben geprobeerd om in dit artikel ondernemers op ideeën te brengen voor de komende feestdagen. 

'Wij hebben geprobeerd om in dit artikel ondernemers op ideeën te brengen voor de komende feestdagen.'
 

Goos wijnetiketten
Wijnetiketten zijn zo'n jaarlijks terugkerend product.

Voor sommige producten is er wel een ruimere planning nodig. Een wijnetiket kan bijvoorbeeld heel snel geproduceerd worden. Deze maken wij wat groter dan het etiket op de fles, zodat deze er makkelijk en snel overheen kan worden geplakt.
Een kalender kost meer tijd en voorbereiding, zoals; een selectie aan foto's, teksten en een keuze in de data die je graag zou willen uitlichten.
 

Cadeaupapier Goos Reclamemakers
Custom made cadeaupapier Goos Reclamemakers

 
Hieronder kan je de nieuwe uitgave van het MKB magazine voor september bekijken. 

Enthousiast geworden?
Ben je benieuwd naar wat we voor jou kunnen betekenen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op door te bellen naar 0180 68 32 15 of te mailen naar info@goosrm.nl

Terug naar overzicht