Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

Menu

Na ruim 40 jaar mogen wij de BOKkrant nog steeds met veel plezier vormgeven en produceren. Marcel weet het nog goed "Ik was 18 jaar oud toen ik bij mijn vader in de drukkerij werkte en wij bezig waren met de BOKkrant!" Elk jaargang heeft zo'n zeven buurtkrantjes met 4 nummers voor de vakantieperiode en drie erna. 

Stichting Bewoners Organisatie Kleiwegkwartier (de BOK) is een organisatie van vrijwilligers, die is gericht op het behartigen van belangen van bewoners van het Kleiwegkwartier in Rotterdam. De BOK zet zich in voor een prettige leefomgeving.

Op maandag ochtend krijgen wij altijd de eerste artikelen binnen voor de buurtkrant. Hier zit altijd een strakke deadline aan verbonden omdat de buurtkrant op woensdag ochtend voor 10:00 uur akkoord moet zijn. De krant wordt dan diezelfde woensdag op plaat gezet en gedrukt en wordt dan op donderdag geleverd.

Naast dat exemplaren van de krant te vinden zijn bij de Albert Heijn, Primera en Opticien Dorssen kan je hem ook online downloaden op de bokrotterdam.nl

Hier wordt de krant beoordeeld op kleur.

We hebben Maurice onze offset drukker gevraagd over de BOK, hij drukt al ongeveer 20 jaar de buurtkrant met veel plezier. 

"Wat ik zo leuk vind aan de buurtkrant is dat ze altijd foto's uit de oude doos gebruiken voor het zoekplaatje" vertelt Maurice. Dit past helemaal in de look & feel van de krant omdat we gebruik maken van echte vintage kleuren. Hier gebruiken we Pantone 151C & Pantone Black 4C voor! Omdat de krant altijd in twee-kleuren wordt gedrukt is het bijna een feestje als de speciale editie uitkomt "deze drukken we dan in full color".


Pantone 151c & Pantone Black 4cTerug naar overzicht