Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

Menu

Vorig jaar klopte G&S Vastgoed bij ons aan met het idee om de bouwplaats aan de Moermansk kade een stuk interessanter te maken voor de voorbijgangers. Er moest op een speelse en overzichtelijke wijze een ontwerp komen om de voorbijgangers op de hoogte te stellen van de projecten die hier gebouwd gaan worden. 

"Wat begon als een gaaf idee is inmiddels realiteit geworden!"

Zo zijn we samen gaan brainstormen, schetsen en ontwerpen tot er een mooi concept op papier stond. En de oplossing was: hekken van hout plaatsen rondom de bouwplaats en deze bekleden met mooie houtplaten en hier nuttige feiten en informatie over het bouw project op plaatsen.


We hebben door de jaren heen veel mooie en bijzondere creaties mogen maken, maar nog nooit zo groot op hout! Voor ons dus een bijzondere uitdaging. Er moest onder andere contact gezocht worden met de leverancier van het hout. En er is een speciale anti-graffiti coating op alle borden aan gebracht na het beprinten. Ook moesten alle platen op maat gezaagd worden. Zo is er zelfs over het gewicht nagedacht dat aan de deuren kan hangen. Deze mogen namelijk niet te zwaar worden! Zo zijn bijvoorbeeld de huisnummers uit de deuren gefreesd, dit geeft ook gelijk een leuke doorkijk naar de bouwplaats. 

Na heel wat uren ontwerpen, test printen, overleg met de projectleider, produceren en monteren staat er inmiddels bijna 300 meter aan houten bouwborden rondom de bouwplaats. Niet alleen voor onze ontwerpers, maar ook voor het productie team is dit een geweldige uitdaging geweest. Dit was namelijk ook de eerste grote opdracht die wij op onze nieuwe flatbed printer mochten draaien. En je kan je voorstellen dat meer dan 240 platen beprinten best wat planning en vakmanschap vereist. Het beprinten van 3 houten platen kost gemiddeld een uur.

Wij zijn enorm trots dat we deze opdracht mochten realiseren! Ben je nou ook op zoek naar een creatief ontwerp? Schroom niet en neem vrijblijvend contact met ons op door te bellen naar 0180 68 32 15 of te mailen naar info@goosrm.nl


Een mooie doorkijk op de bouwplaats

Een ontspannen kijkje op de bouw.


Terug naar overzicht